top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGalia Van de Wouwer

Supraland madness

Een puzzelgame met een hoek af

Developer/publisher: David München - SupragamesSupraland is ZO een creatieve first-person metroidvania puzzelgame en de puzzels zijn écht niet voor de poes. Ik heb een half jaar (off and on) gesukkeld om deze game van Duitse makelij uit te spelen. Maar de game is wel heel uniek en rewarding, eens je doorhebt hoe je je tools moet gebruiken.


Over Supraland


Je speelt als een stuk speelgoed van een kind in zijn gecreëerde speelparadijs in de tuin. Het kind heeft dan ook overal allerlei spullen uit het huis gebruikt, zoals gommetjes, kaarsen, gereedschap, om zijn parcours te maken. Die zijn voor jou als speelgoed natuurlijk levensgroot en niet altijd gemakkelijk om langs te raken, insert de puzzels.


De puzzels worden bewaakt door skeletwezens, ik geloof ook speelgoed van het kind, die de combat vormen in het spel. Velen vonden de combat overbodig, voor mij ligt dit op de valreep. Een beetje combat kan een fijne afwisseling bieden als je je hoofd aan het breken bent, maar trop is te veel natuurlijk. Soms houden de monstertjes irritant aan. Het is dan ook de bedoeling zo ver in het spel te vorderen dat je de spawn-plekken van de monsters kunt vernielen.


Et alors?


Ik wou dat ik kon zeggen Supra-goed! Maar voor mij werd de game een tikkeltje langdradig, het was desalniettemin zeker de moeite waard om te spelen, vooral door de goeie portie humor en creativiteit!


6,5/10


Wil je eens naar een playthrough kijken van zo'n game? Kom me dan even bezoeken op Twitch of op Instagram (klik op de woorden) en deel je mening! Heb je suggesties voor een leuke game? Laat van je horen!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page