top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGalia Van de Wouwer

LOLpost #2: De beste off meta picks season 11 patch 17


Als je een beetje zoals mij bent dan kom je niet aan je trekken door braafjes dezelfde champ te grinden tot in Challenger (lol).


Het leek me daarom een leuk idee voor een serie om enkele off meta picks uit te lichten. Deze moeten (iet of wat) viable zijn op dit moment, dat hangt natuurlijk van de patch af.


Zo kun je eens je creativiteit de vrije loop laten en variatie in je spel brengen. Without further ado, let’s go off the beaten path:


Nunu Mid


Nunu kreeg enkele buffs in patch 16:

  • Movement speed van 340 naar 345

  • Damage ratio per snowball van 6 naar 10%

  • Totale damage van 54% AP naar 90% AP


Reden genoeg om onze yeti nog eens uit te proberen in het algemeen, maar zijn damage en snelheid kunnen ook interessant zijn voor een roamende midlane. Denk aan snelle ganks top of bot om de jungler te ondersteunen = tilted enemies?Rumble jungle


Rumble in the jungle! Niet de legendarische bokswedstrijd tussen Muhammad Ali en Foreman uit 1974, wel een dikke rat in een robotpak.


Rumble is een favoriete pick in de jungle van pro’s momenteel door een snelle clear en hoog potentieel voor succesvolle ganks.


Hij kreeg enkele buffs in patch 11.8: meer damage op zijn passive als hij oververhit raakt en een magic resist shred op zijn ‘Electric Harpoon’ (E).


Met Rumble jungle laat je vooral je sterspelers shinen en ondersteun je hen door een goede ultimate te leggen (te zonen) en uiteraard je abilities te raken.


Nog enkele honorable mentions:


Morgana jungle
Lee Sin top/mid


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Poor Things

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page