top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverGalia Van de Wouwer

LOLPOST #1: wat je lane-keuze zegt over jou (sorry not sorry)Het leek mij UITERST nuttig voor de mensheid als ik het psychologische verband aanhaal tussen welke lane je speelt en wat dat over jou zegt. Ik zou deze blog dan ook HEEL serieus nemen en er je levenskeuzes op baseren vanaf nu.


Voila deze blog en mijn ongezouten mening:


De Mid Lane:
Als Mid-laner ben je de held van het verhaal, de ster van de show en heb je hoogstwaarschijnlijk te weinig aandacht gekregen van je ouders (maar dat laat ik in het MID-den).


De midlaner gaat meestal 2 kanten op: ofwel bazen ze en ruïneren ze hun tegenstander totaal of worden ze ziek genaaid, hoe dan ook, het is altijd de schuld van de jungler.


Sterke punten: communicatief (behalve als de enemy roamt), zelfstandig (behalve als de jungler zijn werk niet doet), staat graag in de spotlight.


Minder sterke punten: hoogheidswaanzin.


De jungler:Laten we eerlijk zijn, de jungler doet basically al het werk. Hij of zij bepaalt de course van de game. Ze zeggen niet voor niets: ‘beter een goede jungler dan een verre vriend’.


Op junglers heb ik niet veel aan te merken en dat heeft niets te maken met het feit dat ik deze lane verkies!


Sterke punten: muilen, behulpzaam

Minder sterke punten: tunnelvisie, bestialiteit


De top-lane:Top-laners worden het liefst met rust gelaten. Dat is ook de bedoeling van het spel, dus je zou je kunnen afvragen wat was er eerst, de kip of het ei?


Er zijn 2 soorten top-laners: mensen die liever alleen spelen, erop kicken dat een team hun nodig heeft en er nog meer op kicken om dit te negeren. En de top-laner die met een ‘TP’ het spel in the palm of his hand heeft.


Sterke punten: zelfstandig, onafhankelijk

Minder sterke punten: eenzaam, are you OK?


ADCEvil finds new form in the ADC. Dit zijn mensen die nergens voor terugdeinzen,...mits de support hen ondersteunt. Een beetje het equivalent van een blaffende chihuahua.


Sterke punten: onverschrokken, leiderfiguren

Minder sterke punten: afhankelijk, hoogst waarschijnlijk moederkindjes, verwend


Support

Je hebt iemand nodig om voor te zorgen en je durft de dingen niet echt alleen te doen? Dan is Support de lane voor jou! Laat je onzekerheid de vrije loop en ga de ene toxische relatie na de andere aan met je adc, die je moeite niet zal appreciëren. Have fun!


Sterke punten: zorgzaam.

Minder sterke punten: afhankelijk, neiging voor toxische relaties.Welke lane verkies jij en vind je jezelf terug in mijn opinie? Laat het mij weten in een volgende stream! Check out: Aweltv op Twitch
69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page